Ecsada studio

Novice

AKCIJA: kavitacija + limfna drenaža + infrardeča toplota

2756792

Če imate težave s preveliko zadnjico, premočnimi stegni ali prevelikim obsegom okoli trebuha, je rešitev za vaše težave zagotovo kavitacija.

Tudi, če vam je morda uspelo shujšati in ste dosegli želene rezultate z redno telesno vadbo ter pravilno prehrano, lahko opazite še celo slabšanje izgleda celulita.

Tudi v takem primeru je kavitacija rešitev …

Paket 6 obiskov kavitacije z radiofrekvenco in presoterapijo le za 150 eur.
Paket 6 obiskov kavitacije, limfne drenaže in infrardeče toplote le za 90 eur.

Vabljeni v naš salon. Kontakt: 031 602 727

Si želite lepše postave?

Photoxpress_8622871

Vadbe in diete na določenih delih telesa žal ne pomagajo – hlače nam ne pristajajo, stegna niso takšna, kakršna bi si želeli, obročki okrog trebuha ter “jahalne hlače” pa načenjajo tudi našo samozavest … Pri odpravljanju teh tegob, se izkaže kavitacija.

Kavitacija je zelo prijeten, neboleč postopek, ki odpravi maščobe (s tem posledično shujšate), pripomore k odpravi celulita in izboljša videz strij.

Že po prvem tretmaju so rezultati osupljivi, saj se določenemu delu telesa obseg zmanjša tudi do štiri centimetre ali več.

S kavitacijo bo vaša postava veliko lepša, vi pa samozavestnejši.

Odstranjevanje celulita je lahko tudi varno, neboleče in prijetno

Invazivni posegi s potencialnim tveganjem kot npr. liposukcija niso več edina možnost za odstranjevanje celulita.

Kavitacija je varna in neboleča terapija, ki omogoča hitro in učinkovito preoblikovanje telesa. Rezultati so vidni že na prvi terapiji saj izgubimo na obravnavanem delu telesa od 1 do 4cm na terapijo.

Escada studio

Pozdravljeni!

Smo lepotni salon iz Ljubljane, ki se ukvarja z odpravljanjem oziroma lajšanjem posledic, ki jih sodobno življenje pušča na našem telesu. Naše terapije so se izkazale za zelo učinkovite pri odstranjevanju odvečne teže, maščobnih blazinic, celulita, trajnim odstranjevanjem dlak, pomlajevanjem ter pri splošnem izboljšanju počutja.

Imate vprašanje? Pokličite nas, ali pa nam pišite: R 031 602 727 A info@oblikovanje-telesa.si